Leipä kuin vesimeloni – leipuri houkuttelee lapsia syömään

Ruoka · Annukka Heikkilä

Taiwanissa hellelämpötilat kohoavat todella korkealle lämpiminä aikoina, jolloin lapset kadottavat monesti ruokahalunsa. Jimmy’s Bakery keksi hauskan ratkaisun lapsille leipomalla värikkään vesimelonilta näyttävän leivän, joka menee kuin kuumille kiville.

Metro-lehden mukaan Jimmy’s Bakery -leipomon pääleipuri Lee Wen-fa keksi vesimelonilta näyttävän leivän, joka on saanut lapset syömään kuumallakin säällä leivän hauskan ulkonäön vuoksi. Leipä näyttää kokonaisena oikealta vesimelonilta ja sen eri osat on värjätty teellä, mansikalla ja elintarvikeväreillä.

Vesimeloni on Japanissa suosittu kesähedelmä. Vesimeloneja annetaan paljon lahjaksi ja niillä myös leikitään samalla tavalla kuin meksikolaisella pinjatalla. Vesimelonilta näyttävä leipä on kelvannut lapsille hyvin, minkä vuoksi leipomo ei ehdi vastaamaan kysyntään.

Jimmy’s Bakery valmistaa noin 100 vesimelonileipää päivittäin, mutta määrä ei silti riitä. Leipä näyttää kieltämättä todella hauskalta kaikessa väriloistossaan, joten ei ihme, että se on onnistunut houkuttamaan lapsia.

Watermelon Breadhttp://www.nofrillsrecipes.com/2014/11/watermelon-look-like-raisin-bread.html

Posted by No-Frills Recipes on Wednesday, November 19, 2014