BlogBookia juhlittiin näyttävästi Helsingin yössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin lukeutuva blogipalvelu BlogBook täytti äskettäin vuoden, ja merkkipäivää juhlistettiin näyttävästi Helsingin yössä. Ensin sivuston blogitähdet yksityisillä etkoilla Teatterin VIP-osastolla, minkä jälkeen illan varsinaiset bileet käynnistettiin uudessa Capital-yökerhossa.

BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook

Capitaliin oli saapunut lähes 700 ilmoittautunutta vierasta, joten bileet olivat sen mukaiset. Paikalla olivat muun muassa satojatuhansia lukijoita äskettäin yhdellä kirjoituksellaan tavoittanut fitness-bloggari Ida Parviainen sekä Mari Valosaari ja Sanna Laitinen. Juhlatuulella olivat myös esimerkiksi juontaja Sanna Kiiski, tangokunigas Marko Lämsä, taikuri Jori A. Kopponen, Aatami etsii eevaa sarjan avausjaksossa nähty Tanja.

– BlogBook on selvästi media, joka tavoittaa kohderyhmämme. Viime perjantai oli varmasti yksi hiljaisimmista perjantai illoista pääkaupunkimme yöelämässä, mutta BlogBookin yksivuotisbileiden ansiosta Club Capital täyttyi mukavasti, ravintolayhtiön johtaja Antti Raunio totesi.

– Club Capitalin henkilökunta hoiti vieraiden vastaanoton ja järjestelyt tyylikkäästi. Vieraamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Tämä on sitä oikeanlaista synergiaa, josta molemmat osapuolet hyötyvät, tapahtuman järjestäjä sekä yökerho, BlogBookin Sami Kieksi hehkutti illan tunnelmaa.

BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook
BlogBook