Lotus F1 Team esitteli Mad Max -formulansa – tässä Kimilläkin olisi tekemistä!

Autot · Tim Isokivi

Mad Max -elokuvissa seurataan globaalin tuhon jäljiltä joutomaaksi muuttuneessa maailmassa asuvan Max Rockatanskyn selviytymiskamppailuja. Alun perin Mel Gibsonin tähdittämä sarja saa pian jatkoa Mad Max: Fury Road -elokuvan muodossa.

Uudessa elokuvassa Mad Maxia näyttelee Tom Hardy. Hurjilla tavoilla tuunatut autot ja muut menopelit ovat tärkeä osa Mad Max -elokuvia. Niinpä Formula 1 -talli Lotus on lyöttäytynyt yhteen uuden elokuvan tekijöiden kanssa luodakseen Mad Maxin inspiroiman Formula-auton.

Hurja menopeli on varustettu muun muassa piikein ja keihäin, ja sitä koristavat pääkallot. Kyseessä ei ole ehkä kaikista käytännöllisin auto kilparadoille, mutta Mad Max -elokuvien rajun näköisten ajoneuvojen rinnalla se ei kalpene lainkaan. Renkaiden kuvioinnin perusteella auto sopisi hyvin myös Suomen teille.