Riistakamera tallensi ällistyttävän tilanteen – metsän eläimet yhteistyössä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luonnonpuistoon asennettu valvontakamera on onnistunut taltioimaan erikoisen näyn eläinten ruokintapaikalla. Ruokatelineen läheisyyteen oli kerääntynyt joukko eläimiä, jotka näyttivät tekevän yhteistyötä herkkujen saamiseksi.

Teksasilaiset puistonvartijat ovat julkaisseet netissä kuvan villisiasta, jonka selässä tasapainotteli pesukarhu. Eläimet pyrkivät saamaan ruokintatelineestä herkkuja itselleen. Mirror-lehden mukaan asiantuntijat ovat sitä mieltä, että villisika oli niin keskittynyt omaan herkuttelemiseensa, ettei se välittänyt selkäänsä nousevasta häikäilemättömästä pesukarhusta.

Pesukarhuista piittaamattoman vllisian ansiosta yksi niistä onnistui saamaan oman osansa herkuista. Kameran kuvat eivät paljasta, käyttivätkö muutkin paikalle sattuneet pesukarhut villisikaa hyväkseen ruoan hankinnassa.