Mies asensi suihkumoottorin mikroautoon

Autot · Tim Isokivi

Colin Furze tunnetaan videoistaan, joissa hän esittelee uskomattomia ja toisinaan vaarallisenkin oloisia keksintöjään. Mies on aikaisemmin muun muassa seissyt keskellä ilotulitusta, suojanaan vain itse rakentamansa haarniska.

Nyt Colin Furze on palannut, ja miehen viimeisin tempaus kiinnostaa varmasti erityisesti nopeiden menopelien ystäviä. Tällä kertaa mies on nimittäin tuunannut mikroautoa asentamalla siihen suihkumoottorin. Colin koeajaa autoaan tuoreella Youtube-videolla, eikä ole vaivautunut käyttämään edes kypärää ajon aikana.

Miehen kaikkien aikojen hulluimmaksi mikroautoksi kutsuva menopeli toimii dieselillä ja bensiinillä. Se saavuttaa parhaimmillaan lähes 100 kilometrin tuntinopeuden. Colinin mukaan nopeus olisi saattanut nousta suuremmaksikin, mikäli koeajamiseen käytetty kiitorata olisi ollut pidempi.