20-vuotias mallitulokas bikineissä – haastaa ”vanhat” supermallit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu Gigi Hadid on vielä tuore nimi mallimaailmassa, mutta taustansa ansiosta alan pitäisi olla hänelle jo erittäin tuttu. 20-vuotiaan tytön äiti on nimittäin Yolanda Foster, aikoinaan tunnettu huippumalli. Gigi on nähty nuoresta iästään huolimatta jo tuttu näky mainoksista ja lehtien sivuilta.

Seafolly
Seafolly

Nyt Gigi Hadid nähdään australialaisen vaatemerkin, Seafollyn tuoreessa mainoskampanjassa. Ahkerana kuntoilijana tunnettu mallikaunotar esittelee yhtiön tuoreita bikini- ja uimapuku-uutuuksia ja omaa näyttävää vartaloaan aurinkoisissa, meren äärellä otetuissa otoksissa.

Muotimaailmassa Gigi Hadidin nimi on jo monelle tuttu. Tähtönen tunnetaan myös julkkisten muodostamasta kaveriporukasta, johon kuuluvat mallit Cara Delevingne, Kendall Jenner, Hailey Baldwin ja laulajatar Selena Gomez. Gigin äiti Yolanda Foster esiintyy nykyään Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa.

Seafolly
Seafolly
Seafolly
Seafolly
Seafolly
Seafolly