Julia Pereiran upea vartalo käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän tuntuu elävän maailman uimarantoja kiertäen.

Splash
Splash
Splash
Splash

Eilen Julia kuvattiin uimarannalla Miamissa, jossa kaunotar nautiskeli auringonpaisteesta bikineissä. Välillä Julia lähti kahlaamaan rantaveteen.

Pari vuotta sitten Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta hän onnistui kuitenkin pitämään intiimipaikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash