Ryöstäjä iski väärään kauppaan – itsepuolustusryhmä hoiti homman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset kuuluvat tunnetusti ihmiskunnan tyhmimpään luokkaan, ja siksi alalta saadaan usein melko viihdyttäviäkin tietoja. Nyt vuorossa on 30-vuotias amerikkalainen David Menzies, joka päätti hankkia rahaa ryöstämällä pyöräkaupan Floridan Pasco Countyssa.

davidmenzies17052015

Mies ei kuitenkaan ottanut etukäteen selvää mitä muita toimitiloja alueella sijaitsi ja mihin aikaan ne tarjoavat palvelujaan. Menzies sai saaliikseen 15.000 dollarin edestä tavaraa, jotka mukanaan hän aikoi paeta paikalta.

Toisin kuitenkin kävi, sillä naapurissa oli itsepuolustuskurssin harrastepaikka, jossa oli samaan aikaan käynnissä jujutsun ja krav magan kurssit. Ohjaaja Jason Carrio kuuli, että naapurissa oli jotain outoa meneillään ja lähti kurssilaisten kanssa paikalle. Ryöstäjä saatiin hujauksessa pakettiin ja poliisit soitettiin paikalle.