Gin & Tonicia nyt myös jäätelönä – herkku huomenna kauppoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienet elintarviketuottajat ovat nousseet viime vuosina suureen suosioon Suomessa ja muualla maailmassa. Tällaisia yrityksiä löytyy runsaasti esimerkiksi panimoista ja jäätelötuottajista. Eräs niistä on lontoolainen Sipsmith, joka on nyt esitellyt uuden jäätelömakunsa, joka on potentiaalinen hittituote.

Gin & Tonic -jäätelö
Gin & Tonic -jäätelö

Sipsmithn pienpanimo yhdisti voimansa jäätelöyhtiö Jude’s Ice Creamin kanssa kehittääkseen uudenlaisen jäätelömaun, ja projektin tuloksena syntyi Gin & Tonic -drinkin makuinen jäätelö. Tuotteen on määrä tulla kauppoihin Britanniassa Selfridges-vähittäiskaupoissa huomenna 20. toukokuuta.

Gin & Tonic -jäätelössä on yhdistetty London Dry Gin jäätelön kanssa salaisella reseptillä. Joukossa on valmistajan mukaan kuitenkin ainakin tonicia ja sitruunaa. Jude’s Ice Cream on aiemmin palkittu Britanniassa laadustaan.