Juliette Lewis uhmaa luonnonlakeja – bikinivartalo kuin 20-vuotiaalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär ja muusikko Juliette Lewis on julkaissut Instagramissa leikitteleviä lomakuvia, joissa hän poseeraa pelkissä bikineissä. Kaunottaren timmi vartalo on kadehdittavan hyvässä kunnossa ja neitokaisen olemus saa varmasti naisen ikätoverit hieraisemaan silmiään.

41-vuotias näyttelijätär ei nimittäin ole vanhentunut tippaakaan 20 vuodessa. Vaikka Lewisilla on aina ollut hoikka vartalo, on hän vuosien varrella saanut uudenlaista ryhtiä olemukseensa säännöllisellä kuntoilulla. Juliette hiljattain julkaisi huvittavan treenikuvan, jossa hän esitteli pullistelevia lihaksiaan.

Daily Mail -lehden mukaan Juliette oli lomailemassa Ranskassa ja hänet nähtiin myös Cannesin filmifestivaaleilla ystävänsä seuralaisena. Julietten tavoin monet muutkin maailmantähdet olivat valinneet Ranskan Rivieran lomakohteekseen juurikin filmifestivaalien vuoksi.

Gettin closer to my goal of "light weight body builder"!! Haha. @barrysbootcamp

Kuva, jonka Juliette Lewis (@juliettelewis) julkaisi

Girl on a yacht in a bikini pose.. #ItHadToBeDone #Cannes2015

Kuva, jonka Juliette Lewis (@juliettelewis) julkaisi