Viskiniekka neuvoo: Viski loistava valinta kengänkiillotukseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset eivät ole maailman innokkaimpia kenkiensä huoltajia, mutta harrastajien määrä nousee kuitenkin koko ajan. Kengänkiillotus tekee parhaillaan uutta nousuaan vuosikymmenten hiljaiselon jälkeen. Viskikulttuuriin keskittynyt uusi suomalainen verkkomedia Viskiniekka kertoo nyt odottamattoman vinkin.

Viskiniekka nimittäin neuvoo, että nahkakengät tulisi kiillottaa perinteisten aineiden sijaan viskillä ja vichyvedellä. Viskin toimivuus kenkien kiillottamisessa perustellaan artikkelissa ymmärrettävästi.

– Viskin suuri alkoholipitoisuus tekee siitä erinomaisen apuvälineen arkilankkauksessa. Alkoholi kuivattaa kengän pinnalle levitetyn ohuen lankkikerroksen erittäin nopeasti ja tämän vuoksi viskin avulla saadaan muodostettua kengän pinnalle muutama hyvä lankkikerros minuuteissa, Viskiniekka toteaa.

Lue koko artikkeli tästä!