Kimi Räikkönen jahdilla Duudsonien kanssa – mitä ihmettä Jarpilla on yllään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna ajetaan Formula 1 -kauden yksi mielenkiintoisimmista kilpailuista, kun autourheilun kuninkuusluokka päästää hevosvoimansa irti Monacon legendaarisella katuradalla. Kimi Räikkönen on nyt valmistautunut kisaan tapaamalla suomalaisia ystäviään huvijahdilla.

#tbt monaco gp with @jarppidudeson #kimiraikkonen #iceman #dudesons #duudsonit

Kuva, jonka jukka hilden (@jukkadudeson) julkaisi

Duudsonit julkaisivat nimittäin Instagramissa valokuvan, jossa Jukka ja Jarppi poseeraavat huvijahdin kannella yhdessä Kimi Räikkösen kanssa. Erikoista kuvassa on kuitenkin Jarpin asuvalinta, sillä hänellä on yllään Formula 1 -kuljettajan ajohaalari. Kimin ajohaalarista tuskin on kyse, sillä Jarpin ruumiinrakenne poikkeaa ”hieman” kisakuljettajasta. Asuvalinta on kaikesta huolimatta tyylikäs.