Fast and Furious -sarja jatkuu edelleen – The Rock mukana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson nousi taannoin otsikoihin, kun hän paljasti yksityiskohtia ruokavaliostaan. Miehen päivittäiset annokset sisältävät nimittäin yli 5.000 kilokaloria. The Rock on ollut runsaasti julkisuudessa myös tähdittämänsä Furious 7 -elokuvan tiimoilta.

Fast and Furious -sarjan tuorein osa oli arvatenkin suuri menestys, ja elokuva tulee saamaan jatkoa vuonna 2017. Nyt Dwayne Johnson on vahvistanut olevansa mukana myös elokuvasarjan kahdeksannessa osassa.

– Tietenkin olen mukana. Sarja ei voisi jatkua ilman Hobbsia, näyttelijä totesi lehdistötiedotteessa Collider-sivuston mukaan.

Dwayne Johnson myös vihjasi olevan mahdollista, että hänen Fast and Furious -hahmonsa saisi tulevaisuudessa ikioman elokuvansa. Fast and Furious 8 tulee näillä näkymin saamaan ensi-iltansa 14. huhtikuuta 2017.