Käsilaukku-uutuus lataa puhelimen

Digi · Tim Isokivi

Uutisoimme viime vuonna Ralph Laurenin lanseeraamasta käsilaukusta, jossa oli sisäänrakennettu älypuhelimen laturi ja LED-sisävalo. Idea oli käytännöllinen, mutta aivan jokaisen lompakolle laukku ei soveltunut. Hintaa sillä oli 5.000 dollaria.

Everpurse
Everpurse

Nyt muotimerkki Kate Spade on tuomassa markkinoille omaa käsilaukkumallistoaan, joka lataa samalla käyttäjän älypuhelinta. Laukut on valmistettu yhteistyössä startup-yritys Everpursen kanssa.

Kate Spaden laukut tulevat olemaan hinnaltaan hieman kuluttajaystävällisempiä, sillä malliston hintahaitari kulkee noin 200 dollarin ja 700 dollarin välillä. Mallisto tulee myyntiin tämän vuoden syyskussa. Toistaiseksi Kate Spaden käsilaukut tulevat olemaan yhteensopivia ainostaan iPhone-puhelinten kanssa.