Kissa ahmi jäätelöä – kunnes ”aivot jäätyivät”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissanomistaja oli päättänyt palkita suloisen Napoleon-kissansa lusikallisella jäätelöä. Makeasta herkusta riemastunut kissa ei malttanut odotella jäätelön sulamista vaan alkoi heti ahmia sitä. Sitten kissan maiskutteleminen yllättäen keskeytyi.

Napoleon käänsi katseensa kohti omistajaansa ja äänteli vaivalloisesti. Kummastuttavan kohtauksen jälkeen kissa alkoi jälleen herkutella jäätelöllä. Omistaja päätti jakaa erikoisen kissavideonsa netissä ja tiedustella, mistä Napoleonin ilmeikäs äänehdintä johtui.

Monet ovat olleet sitä mieltä, että kissa vain yllätttyi siitä kuinka viileää jäätelö oli. Lopulta omistaja tuli siihen johtopäätökseen, että videolla nähty jäätelönsyöntikohtaus johtui aivojen jäätymisestä. Monet kokevat aivojen jäätymisen kaltaisen tunteen kylmien juomien tai herkkujen syömisen yhteydessä ja ilmeisesti myöskään Napoleon ei ollut välttynyt tältä ikävältä sivuvaikutukselta.