Mies ei mahtunut haluamalleen lennolle – riisui itsensä alastomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charlotte Douglas International Airport -lentokentällä olut mies oli niin tuohtunut siitä, että hänen lentonsa oli ylibuukattu, että hän ei nähnyt olevan jäljellä enää mitään muuta vaihtoehtoa kuin riisua lentohenkilökunnan ja muiden matkustajien nähden alasti.

WBTV-sivusto uutisoi todistajien kertoneen, että mies oli ollut matkalla Jamaikalle varhaisella aamulennolla. Kun hän oli ollut tekemässä lähtöselvitystä, hänelle oli käynyt ilmi, että lento onkin ylibuukattu eikä hän pääse koneeseen. Mies oli karjunut hermostuneena tiskin takana olevalle henkilökunnalle, mutta mitään ei ollut tehtävissä.

Kun mies lopulta tajusi, että hän ei tule pääsemään lennolle, hän oli alkanut riisuutumaan kaikkien nähden. Hän ei ollut puhunut enää mitään vaan ottanut vaatekappale kerrallaan kaiken pois yltään. Lentokentän turvamiehet olivat piirittäneet miehen, mutta eivät olleet koskeneet häneen. Mies oli odottanut alastomana kaikkien nähtävillä noin tunnin turvamiesten kanssa ennen kuin poliisit olivat tulleet hakemaan hänet pois.