Rumer Willis esitteli bikinipeppunsa Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär, Rumer Willis, on yrittänyt viime vuosina luoda vanhempiensa tavoin uraa Hollywoodissa. Tänä vuonna hän on tullut amerikkalaisille televisiokatsojille tutuksi Dancing With The Stars, eli Tanssii tähtien kanssa -sarjan paikallisesta versiosta.

Love you @ericbuterbaugh ・・・ @ruelarue post DWTS figure #smoking and a little of #FreeSLW bottom

Kuva, jonka Rumer Willis (@ruelarue) julkaisi

Nyt 26-vuotias tähti nähdään esittelemässä bikinivartaloaan tuoreissa Instagram-kuvissa. Rumer Willis poseeraa jakamissaan otoksissa mustissa bikineissä, ja toteaa kuvatekstissään tanssimisen tekevän hyvää vartalolle.

Rumor Willis selvisi Dancing With The Stars -ohjelmassa ensimäiselle sijalle parinsa, Valentin Chmerkovskiyn kanssa. Toimintatähden tyttären on kerrottu haaveilevan myös urasta poptähtenä.