Kadulta löytyi yhdeksät aivot – newyorkilaiset kauhuissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa Governeurin juna-aseman edustalta on tehty kauhistuttava löytö. Ohikulkijat olivat nimittäin huomanneet, että kadulla oli yhdeksät aivot. Löydöstä järkyttyneet ihmiset ilmoittivat asiasta viranomaisille ja asiaa alettiin tutkia.

Tieto hurjasta löydöstä levisi asukkaiden keskuudessa kulovalkean tavoin ja pelko valtasi ihmiset. Epätietoisuudelle saatiin kuitenkin pian päätös, sillä viranomaiset ilmoittivat, että kyseessä oli suurella todennäköisyydellä jonkinlainen pila tai vahinko. Löydetyt aivot olivat peräisin lampailta tai koirilta.

Poliisi ilmoitti, että aivot olivat todennäköisesti tarkoitettu tutkimuskäyttöön ja niiden kuljetuksessa oli saattanut sattua vahinko. Poliisi ei kuitenkaan sulkenut pois mahdollisuutta, että kyseessä opiskelijoiden pila. Paikallinen eläinlääkäri vahvisti, että aivot olivat kirurgisen tarkasti leikattu ja ne olivat saattaneet olla tarkoitettu opetuskäyttöön. Viranomaistiedotteen ansiosta New Yorkin Governeurissa asuvat rauhottuivat eikä kukaan toivottavasti menetä yöuniaan tapauksen johdosta.