Törsäys lähti käsistä! Mies osti koiralle 2 kultaista Apple Watchia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ylellisestä elämäntyylistä nauttiva miljonääri halusi ilahduttaa siperianhuskyaan arvokkaalla lahjalla. Koira nimittäin sai molempiin etutassuihinsa kultaiset Apple Watchit. Kiinan rikkaimpiin miehiin lukeutuvan bisnesmiehen poika Wang Sicong julkaisi kuvan karvakuonostaan kellojen kanssa.

Hemmoteltu siperianhusky Wang Keke poseeraa kuvassa arvokkaiden rannekellojen kanssa. Kuvista päätellen hännänheiluttaja ei ole ollut hankinnasta harmissaan, mutta se ei selvästikään ymmärtänyt miksi sen tassuissa oli kellot.

Kiinalaisten suosimassa Weibo-palvelussa kuvat ovat aiheuttaneet enimmäkseen hilpeyttä. On selvää, että jos Wang Keke saisi valita, olisi se mielummin valinnut lahjakseen jotain muuta. Koira omistaa nyt kaksi noin 1.500 euron arvoista rannekelloa. Luultavasti pihviateria olisi ollut enemmän Wang Keken mieleen.