Demi Moore ja tytär Rumer Willis kuin kaksoset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Demi Moore ja Rumer Willis ovat äiti ja tytär, mutta heidät voisi yhtä hyvin luulla sisaruksiksi ellei jopa kaksosiksi. Rumer Willis julkaisi juuri kuvan itsestään ja äidistään ja oli itsekin yllättynyt siitä, miten samalta he näyttävät nykyään.

26-vuotias Willis kruunattiin juuri voittajaksi uudessa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssiparinsa Val Chmerkovskiyn kanssa. Nuori Willis on hoikassa kunnossa, mutta hänen 52-vuotias äitinsä Moore ei kalpene siitä huolimatta tyttärensä vierellä.

Rumer Willis on huomannut itsekin näyttävänsä äidiltään ja kirjoitti hauskasti julkaisemansa kuvan kuvatekstiin: ”Se hetki kun huomaat, että olet muuttumassa äidiksesi”. Tytär ei näyttäisi olevan kuitenkaan liian huolissaan yhdennäköisyydestä niin kuin ei tarvitsekaan.

That moment when you realize you actually are becoming your mother #twinning #imnotmad

Kuva, jonka Rumer Willis (@ruelarue) julkaisi