Mean Girls -elokuvan kartano myynnissä – tässä kelpaisi asua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yli 11 vuotta sitten ensi-iltansa saanut elokuva Mean Girls ihastutti monia nuoria katsojia hauskalla teinidraamallaan. Elokuvassa Regina-niminen tyttö asui äitinsä kanssa todella hulppeassa kartanossa, joka sai myös katsojat haukkomaan henkeään.

Splash
Splash

Nyt kartano on tyhjillään ja myynnissä odotellen uusia asukkaita. Valtava luksuskartano sijaitsee Torontossa ja on nyt myynnissä vaivaiseen 14,8 miljoonan dollarin hintaan. Taloa on elokuvan jälkeen remontoitu ja sisustettu modernimpaan, valoisampaan ja valkoisempaan suuntaan.

Talossa olisi hyvin tilaa vaikkapa Angelina Jolielle ja Brad Pittille lapsikatraineen, sillä talossa on 11 makuuhuonetta, 12 kylpyhuonetta ja 2.043 neliömetrin verran tilaa hengittää. Talo näyttää sisältä linnalta uljaine huonekorkeuksineen ja kultaisine yksityiskohtineen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash