Transformers-kaunotar yllätti – riisui kaiken miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Viime aikoina tähti on ollut esillä myös näyttelemisen merkeissä, sillä hän on mukana tuoreessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

@luimagazine out now. Photographed by @luigiandiango | Styling by @deborahafshani | Hair by @luigimurenu | Make Up by @georgisandev | Nails by @marisacarmichael |

Kuva, jonka Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) julkaisi

Rohkeissakin kuvissa poseeraaminen ei ole Rosie Huntington-Whiteleylle mitään uutta. Nyt hänet nähdään ranskalaisen Lui-miestenlehden otoksissa, jotka eivät jätä juurikaan mielikuvituksen varaan. Kuviin päästään tutustumaan Rosien sekä Luihi ja Iango -valokuvaajakaksikon Instagram-tileillä.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Jason Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Tuoreen Mad Max: Fury Road -roolinsa lisäksi tähti on nähty valkokankaalla Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa.

@luimagazine by @luigiandiango

Kuva, jonka Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) julkaisi

Sensational Rosie @rosiehw @luimagazine @luigiandiango @luigimurenu @georgisandev @deborahafshani

Kuva, jonka Luigi and Iango (@luigiandiango) julkaisi

THE BODY!!!! @rosiehw @luimagazine @luigiandiango @luigimurenu @georgisandev @deborahafshani

Kuva, jonka Luigi and Iango (@luigiandiango) julkaisi

@luimagazine by @luigiandiango

Kuva, jonka Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) julkaisi