Siperianhusky ei ymmärrä ruoalla leikkimistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin hauskasta tapauksesta, kun erään omistajan koira ei saanut herkkupaloja kiinni. Omistaja oli kuvannut videolle, kun hän oli heitellyt koiralleen mitä maukkaampia herkkuja, joista jokainen meni koiran yrityksistä huolimatta ohi suun.

Nyt samantyylisellä videolla loistaa kylmänviileä siperianhusky, joka ei edes yritä saada makupaloja kiinni. Se katsoo omistajaansa aina anovasti tietäen, että herkkuja on tulossa. Siperianhusky nuolaisee suupieliään, mutta kun herkkupala on tulossa kohti koira hämääntyy.

Koira ei näytä ymmärtävän konseptia, jossa sen tulisi ottaa herkku ilmasta kiinni. Se kääntää kerta toisensa jälkeen kuononsa ja näyttää jopa hieman loukkaantuneelta, että omistaja heittää sitä ruoalla aina uudestaan. Lopulta se nappaa makupalat suuhunsa vasta niiden osuessa maahan.