11-vuotias lapsinero valmistui TAAS yliopistosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme viime vuonna Tanishq Abrahamista, joka suoritti lukion ollessaan vasta 10-vuotias. Mensan jäseneksi Kalifornian Sacramentosta kotoisin oleva poika valittiin jo nelivuotiaana, ja nyt on vuorossa jälleen uusi rajapyykki.

Instagram
Instagram

Tanishq Abraham valmistui nimittäin tänä keväänä Sacramenton American River College -yliopistosta. Nykyään 11-vuotias poika suoritti oppilaitoksessa muun muassa yleisten tieteiden, matematiikan ja fysiikan perustutkinnot. Fox 40 -uutisten mukaan Tanishq suoritti suurimman osan koulutuksestaan kotikoulusta käsin.

– Tykkään vain oppia asioita. Seurasin intohimoani oppimiseen, ja niin päädyin tänne, poika kuvailee.

Seuraavaksi Tanishq aikoo hakea Stanfordin yliopistoon. Mikäli kalifornialaispojalta kysyttäisiin miksi hän haluaa isona, olisi vastaus jo selvillä; Nobel-palkituksi tohtoriksi ja lääketieteen tutkijaksi – sekä tietenkin lopulta Yhdysvaltain presidentiksi.