Poika tulee koulusta – lemmikkisorsa odotti innoissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lemmikit odottavat omistajiaan aina malttamattomana kotona, kun ihmiset lähtevät kouluun tai töihin. Nyt YouTube-videolla nähdään sinisorsa, joka on todella innoissaan, kun se näkee parhaan ystävänsä nousevan koulubussin kyydistä pois.

Jamie Toschi on kuvannut videolle erään kerran, kun hän on hakenut poikansa Jonnyn koulubussin pysäkiltä. Nibbles-niminen sorsa odottelee autossa etupenkillä ja sen katse on kuin nauliintunut eteen parkkeerattuun koulubussiin. Kun Nibbles viimein näkee Jonnyn, se alkaa innostumaan.

Jonnyn lähestyessä autoa Nibbles alkaa ääntelemään eikä pysty peittelemään innostustaan. Se on selvästi odotellut poikaa koulusta koko päivän ja on onnellinen nähdessään hänet. Kun Jonny astuu auton kyytiin, hän antaa Nibblesille silityksiä ja pusuja.