Vaimolle lahjaksi vuokra-Ferrari – ajo tyssäsi ensimmäiseen kurviin

Autot · Annika Kela

Autoilusta ja vauhdista nauttiva Jane Everitt oli saanut 50-vuotislahjaksi Ferrarin käyttöönsä viideksi päiväksi. Aviomies Dave oli säästänyt 12.000 euroa vaimonsa syntymäpäivälahjaa varten ja Jane oli ikionnellinen nähtyään Ferrarin kotinsa edessä.

Dave ojensi Janelle avaimet ja pariskunta lähti ajelulle. Ferrarista nauttiminen ei kestänyt kuin muutaman minuutin, sillä Jane ajoi vahingossa syvään tiekuoppaan. Auton toinen eturengas puhkesi ja matka tyssäsi siihen. Ferrari toimitettiin korjaamolle ja rengas vaihdettiin.

Pariskunta on lähettänyt 500 euron suuruisen korjaamolaskun kaupungille. Heidän mielestään ei ole epäselvyyttä siitä, kuka on vastuussa sattuneesta. Kaupungin tehtävänä on hoitaa tiet kuntoon ajoissa ja peittää syvät tiekuopat onnettomuuksien varalta. Daily Mail -lehden mukaan korvauskäsittely on vielä kesken ja näillä näkymin Dave joutuu pulittamaan Ferrarin korjauksen omasta pussistaan.