Laiskuuden huippu – isä yhdisti baseballin ja virvelin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet lapset haluavat pelata vanhempiensa kanssa pihalla erilaisia pallopelejä. Vanhemmille pallojen hakeminen ja jatkuva nostaminen maasta voi olla raskasta. Eräs pikkupojan isä keksi tähän ongelmaan nerokkaan ratkaisun.

Isä keksi uuden tavan pelata poikansa kanssa pihalla baseballia. Hän laittoi virvelin päähän pallon, jota poika lyö baseball-mailalla. Kun pallo on pysähtynyt, mies pystyy yksinkertaisesti kelaamaan sen takaisin virvelinsä avulla, koska pallo on siiman toisessa päässä kiinni.

Isä pystyy rentoutumaan ja pelailemaan poikansa kanssa ilman, että hänen tarvitsee hakea palloa fyysisesti kertaakaan. Keksintö on varmasti illan leikkituokioita helpottava, kun jalat tuntuvat väsyneiltä raskaan työpäivän jälkeen. Poika näyttää myös erittäin tyytyväiseltä saadessaan viettää isänsä kanssa aikaa lyömällä palloa.