Jen Selterin treenikuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo kuusi miljoonaa seuraajaa.

Favorite IG for that booty motivation⬇️ @squatspo @squatspo

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Jen Selter on jälleen jakanut Instagram-tilillään tuttuun tapaansa valokuvia, joissa hän esittelee upeaa fitness-vartaloaan miljoonille faneilleen. Tunnetuin Jen on muodokkaasta takapuolestaan, jonka ansiosta hän alunperin nousi tähdeksi.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan.

Saturday :) Hope everyone is having a great weekend, Love you all!

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Sunset vibes

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi