Kivekset ja pyöräily yhdistettiin – melkoinen näky liikenteessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen suunnittelijakaksikko Scott B ja Heather L ovat esitelleet innovatiivisen pyörävalon itsevarmoille pyöräilijöille. Istuimen alle kiinnitettävä pyörävalo on muotoiltu muistuttamaan kivespusseja. Kirkkaat LED-valot vaihtavat väriä ja pyöräilijä tulee taatusti huomatuksi myös pimeässä.

Daily Mail -lehden mukaan suunnittelijat hakevat Bike Balls -pyörävalolle joukkorahoitusta Kickstarterin avulla. Scott ja Heather ovat julkaisseet Youtubessa huvittavan esittelyvideon. Kaksikon mukaan humoristinen pyörävalo on hauska tapa lisätä pyöräilijöiden turvallisuutta.

Mikäli Bike Balls -valojen joukkorahoitus järjestyy, on todennäköistä että pyöräpalleja tullaan näkemään myös suomalaisissa tavarataloissa. Suunnittelijoiden mukaan pyöräpallit kustantavat noin 45 euroa. Hauskan muotoilun lisäksi valo on käytännöllinen ja LED-lamput takaavat tuotteen pitkän käyttöiän.