Lehmä karkasi teurastamolta – pakomatka päättyi McDonald’sin pihaan

Ohhoh! · Annika Kela

Cincinnatissa pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen karanneesta lehmästä. Teurastamolle kuljetettu lehmä oli onnistunut karkaamaan ja eläin juoksenteli vaarallisesti autotiellä. Poliisipartio saapui ensimmäisenä paikalle ja sulki liikenteen tilapäisesti.

Aggressiivisesti ja hermostuneesti käyttäytynyt lehmä oli onnistuttu eristämään liikenteestä paikallisen McDonalds-ravintolan edustalle. Silminnäkijöiden mukaan eläin alkoi hyökkäillä kohti autoja ja ihmisiä, eikä se osoittanut missään vaiheessa rauhoittumisen merkkejä.

Poliisi joutui lopettamaan vauhkoontuneen eläimen. Lehmän kuljetuksesta vastannut yritys Tri-State Beef Co. oli vastuussa lehmän karkaamisesta, sillä lehmiä oli käsitelty huolimattomasti. Viranomaisten mukaan yritys joutuu vastuuseen tekemästään virheestä, joka aiheutti vaaratilanteen niin eläimelle kuin ihmisille.