Osa lentokoneen ikkunaa putosi matkustajan syliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lentokoneen lähtöä odotellut matkustaja Eduardo Caram huomasi, että hänen vieressään oleva ikkuna oli huonosti kiinni. Kun mies koski ikkunaan, putosi sen sisäosa hänen syliinsä. Sitten koneesta kuului ilmoitus, että kone oli valmiina lähtöön.

Caram ilmoitti hätääntyneenä rikkinäisestä ikkunasta matkustamohenkilökunnalle. He totesivat, että miehen kädessä oleva ikkunan osa oli vain suojakehikko, jonka irtoaminen ei aiheuttanut vaaraa. Varsinainen ikkulalasi oli onneksi tukevasti paikoillaan, eikä lentoa tarvinnut korjauksen takia lykätä.

Ennen koneen lähtemistä mies kuvasi lyhyen videon kädessään olevasta ikkunan osasta. On sanomattakin selvää, että osan irtoaminen tarjosi erityisesti Caramin matkaan lisäjännitystä. Onneksi lento sujui kuitenkin hyvin ja ikkuna korjattiin määränpäässä koneen laskeuduttua.