Blockfesteille uusia kiinnityksiä – ja kolmikon erikoiskeikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest jatkaa artistikattauksen laajentamista. Uusina kiinnityksinä Tampereen Ratinanniemessä 21. – 22. elokuuta nähdään Teflon Brothers ja Raappana sekä Asten, Evelinan ja Nikke Ankaran kesän ainoa yhteiskeikka.

Aste, Evelina ja Nikke Ankara nähdään nyt ensimmäistä kertaa Blockfesteilla. Kolmikon kokeneimpiin artisteihin lukeutuu viisi albumia julkaissut Aste, joka tunnetaan hiteistään Poikkeus sääntöön, Normipäivä ja Spaceman.

Nikke Ankara kuuluu nuoremman sukupolven lahjakkuuksiin, joka nousi terävällä riimittelyllään freestyle-ringeistä platinaa myyväksi rap-artistiksi. Nikke Ankara teki komean paluun musiikin pariin ja julkaisi kaksi uutta singleä Koska sä eroot ja Leima. The Voice of Finland -sarjan ensimmäisellä kaudellakin nähty laulajatar Evelina työstää parhaillaan debyyttialbumiaan. Albumin ensimmäiset singlet ovat Vuoristorataa ja Rakkaudesta lajiin.

Teflon Brothers on pitänyt hittilistoja jo viikkojen ajan hallussaan uudella singlellään Pämppää. Pyhimyksen, Heikki Kuulan, Volin ja Sahamiehen muodostama yhtye työstää parhaillaan uutta materiaalia, jota tullaan kuulemaan myös Blockfesteilla. Suomalaisen reggaen ykkösnimiin lukeutuva Raappana palaa levytystauoltaan levittämään aurinkoista sanomaa ja tunnelmaa Ratinanniemen yleisölle. Lahtelaisartistin uusimmat singlet Tyttöni tumma sekä Helleaalto julkaistiin aiemmin tänä vuonna.