Kardashianien perheen isä naisena!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti ja olympiamitalisti Bruce Jenner on esitellyt Vanity Fair -lehdelle Caitlyn Jennerin. Bruce on siten saavuttanut unelmansa, sillä hän on jo pitkään halunnut elää naisena.

Caitlinjenner

Miehen operaatio on saanut paljon kannustusta ja nyt mies on rohkaistunut esittelemään itsensä naisena. Lehden kuvaussessiossa Caitlynista on saatu upeita kuvia ja yksi niistä päätyi lehden kanteen.

Vanity Fair -lehden haastattelussa Bruce kertoi, että hän on joutunut elämään yötä päivää salaisuuden kanssa. Julkisen esiintymisen myötä Caitlyn on vihdoin vapaa. Kansikuvaa katsomalla ei voisi uskoa, että siinä poseeraa 65-vuotias olympiamitalisti. Monet Jennerin lähipiiristä on jo aikoja sitten tutustunut Caitlyniin, mutta Vanity Fair -lehden julkaisun myötä myös Jennerin fanit pääsevät näkemään, millainen nainen hän on, eikä tähtösellä ole enää syytä piilotella itseään.