Samantha Hoopesin hampurilaismainos liian seksikäs Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Pennsylvaniasta kotoisin oleva mallikaunotar Samantha Hoopes tunnetaan parhaiten Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotisjuhlanumerossa poseeraamisesta. Kesäkuussa vaaleaverikkö esiintyi myös Maxim-miestenlehden sivuilla.

Splash
Splash

Nyt Samantha Hoopes on yllättäen kiinnitetty hieman toisenlaisiin puuhiin, sillä hänen malliuransa ei ole ottanut tuulta alleen aivan kuten odotettiin. Nyt kaunotar poseeraa nimittäin bikineissä Carl’s Jr. -hampurilaismainoksessa monien muiden julkkiskaunotarten tavoin. Suomessa tällaisia mainoksia ei tulla näkemään.

24-vuotias Samantha Hoopes valittiin Maxim-lehdessä vuoden 2014 18. kuumimmaksi naiseksi. Mallintöiden lisäksi Elite LA:n ja Select Model Management Londonin listoilla oleva neitokainen on opiskellut liiketaloutta ja kinesiologiaa Penn Staten yliopistossa.

Splash
Splash