Tähtinäyttelijätär kohahdutti: ”Kannabis osasyy menestykseeni!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oscar-palkittu näyttelijätär Susan Sarandon on paljastanut, että kannabiksen polttaminen on auttanut häntä menestymään näyttelijänä. 68-vuotias elokuvatähti kertoi, että hän ei ole koskaan työskennellyt tai näytellyt kannabiksen vaikutuksen alaisena, vaan polttaminen on tapahtunut vapaa-aikana.

High Times -lehden haastattelussa Sarandon kertoi, että hän usein lukee käsikirjoituksia poltettuaan kannabista, sillä sen avulla hän saa uusia näkökulmia aiheeseen. Susan kertoi, että hänen elämänsä on usein hektistä ja hän joutuu tekemään monia asioita samaan aikaan. Kannabiksen polttaminen auttaa häntä rentoutumaan ja keskittymään olennaiseen.

Susan kokee olevansa avarakatseinen kannabiksen polttamisen suhteen, mutta hän on silti valistanut lapsiaan sen polttamisen vaaroista. Tähti on tehnyt lapsilleen selväksi, että jatkuva polttaminen ei ole hyvästä. Työtahdin hidastuttua myös stressi on vähentynyt eikä Susanilla ole tarvetta polttaa kannabista usein. Hän kertoi, että hän nauttii kannabiksen polttamisesta eniten hyvässä seurassa.