Kuka ulosti lattialle? Yritys otti henkilökunnalta DNA-näytteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Atlas Logistics Group -niminen kuljetusalan yritys tuli omituisen tilanteen eteen, kun joku ulosti toistuvasti yrityksen varastotilan lattialle. Useiden tapausten jälkeen Atlas Logistics Group päätti ottaa dna-testit kahdelta työntekijältään, mikä oli suuri virhe.

Yritys otti kahdelta työntekijältään Jack Lowelta ja Dennis Reynoldsilta DNA-näytteet selvittääkseen, ulostaako heistä toinen Atlannassa sijaitsevan varastotilan lattialle. Tuloksista kumpikin tuli yrityksen yllätykseksi negatiivisena takaisin, ja varaston lattialle ulostava henkilö on edelleen mysteeri.

Nyt Atlas Logistics Group on haastettu oikeuteen väärinperustellun dna-testaamisen vuoksi. Yritys tarjosi Metro-lehden mukaan miehille 200.000 dollarin korvausta sovitteluna, mutta miehet hylkäsivät tarjouksen ja asia tullaan viemään oikeuteen asti.