Mies kärsi ummetuksesta – röntgenkuvasta ällistyttävä löytö

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolme arvostettua kirurgia olivat saaneet erikoisen tehtävän Wuxi Central Hospital -sairaalassa, Kiinassa. Potilaan röntgenkuvasta oli nimittäin paljastunut näky, jonka takia lääkärit valmistautuivat leikkaukseen.

rontgenkuva03062015

Kiinalaismies oli työntänyt takapuoleensa juomalasin ja se oli jäänyt jumiin peräsuoleen. People’s Daily Online -sivuston mukaan lääkärit ovat julkaisseet röntgenkuvan lääketieteellisessä ammattijulkaisussa. Kiinalaismies oli hakeunut sairaalaan kovissa kivuissa ja kertonut lääkäreille, että hän oli yrittänyt hoitaa ummetusta.

Mies kertoi, että hän oli kärsinyt ummetuksesta pitkään ja hän oli yrittänyt hoitaa sitä juomalasin avulla. Miehen onneksi lasi ei ollut rikkoutunut. Operaatio vaati tarkkuutta, jotta lasi ei hajoaisi. Kolme lääkäriä saivat poistettua lasin peräsuolesta ja mies on toipumassa koettelemuksestaan. Epäselväksi jäi se, uskoivatko kirurgit miehen selityksen ummetuksensa hoidosta.