Bruce Jennerille oma realitysarja? Rikkoi Instagramin ennätyksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Olympiamitalistina ja myöhemmin realitytähtenä tunnettu Bruce Jenner poseeraa parhaillaan Caitlyn Jenner -nimisenä naisena lehden kannessa. Sukupuolensa korjannut olympiaurheilija on ilmoittanut julkisesti olevansa kiinnostunut tekemään elämästään realitysarjaa.

Caitlinjenner

TMZ-viihdesivuston mukaan Jenner on ilmaissut halukkuutensa televisiosarjassa esiintymiseen yhdessä poikiensa Brodyn, Brandonin ja Burtin kanssa. Bruce on vuosien ajan ollut osa Keeping Up With The Kardashians-realitysarjaa, sillä hän oli naimisissa perheenäidin Kris Jennerin kanssa.

Caitlyn Jennerinä julkisuuteen astumisen myötä entinen Bruce rikkoi Instagramin ennätyksen, sillä hän sai miljoona seuraajaa neljässä tunnissa. Edellisen ennätyksen haltija oli Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama, joka sai miljoona seuraajaa viidessä tunnissa.