Dwayne Johnson ehdolla kulttielokuvan uuteen versioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson aloitti uransa vapaapainin parissa, mutta nykyään hän on täysipäiväinen Hollywood-näyttelijä. Miehen paljastettiin taannoin olevan mukana suositun Fast and Furious -elokuvasarjan tulevassa kahdeksannessa osassa.

Nyt Dwayne Johnsonia kaavaillaan puolestaan 1980-luvun kulttiklassikon uuden version päärooliin. Fox-tuotantoyhtiö suunnittelee filmaavansa uudelleen John Carpenterin ohjaaman Big Trouble in Little China, eli Säpinää Chinatownissa, -toimintakomedian.

Vuonna 1986 ensi-iltansa saanut Säpinää Chinatownissa kertoi Kurt Russellin esittämästä rekkakuski Jack Burtonista, joka joutui keskelle vuosisatoja vanhaa mystistä taistelua San Franciscon Chinatownissa. The Wrap -sivuston mukaan Dwayne Johnson olisi astelemassa Russellin tilalle Jack Burtonin rooliin.