Sylvester Stallonen 16-vuotias tytär on upea kaunotar: ”Tuleva supermalli!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijälegenda Sylvester Stallone on äskettäin julkaissut Instagramissa kuvia, joissa hän esiintyy Sistine-tyttärensä kanssa. Kuvilla mies on halunnut osoittaa, kuinka ylpeä hän on 16-vuotiaasta tyttärestään ja hänen päämäärästään menestyä mallina.

Kannustava isä on kirjoittanut kuviinsa hellyttävän kirjoituksen, jonka mukaan hän uskoo tyttärensä menestykseen mallimaailmassa. Stallone on antanut siunauksensa tyttärensä uravalinnalle ja hän on osoittanut tukevansa tytärtään matkalla menestykseen.

Daily Mail -lehden mukaan Sistinen ura on saanut lupaavan alun ja neitokainen on poseerannut useissa muotikuvissa. Aiemmin tänä vuonna Sistine nähtiin muun muassa Teen Vogue -lehdessä. Kovanaamaisista roolihahmoista poiketen Sylvester Stallone osoittautunut pehmoksi isäksi, joka ei voisi olla ylpeämpi tyttäristään.

My daughter modeling She's trying very hard to attain her dreams

Kuva, jonka Sly Stallone (@officialslystallone) julkaisi