Rod Stewartin tytär on huippuseksikäs alusvaatemalli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rod Stewart on maailmankuulu rocklegenda, joka aloitti uransa jo 1960-luvulla. Tähdellä on perähti kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa. Yksi heistä, Renee Stewart, on viime vuosina noussut julkisuuteen omilla avuillaan.

Autumn/Winter 2015 @bendonlingerie @bendonbrand @chadwickmodels

Kuva, jonka Renee Stewart (@renee_stewartt) julkaisi

Rokkarin 23-vuotias tytär työskentelee alusvaatemallina. Renee Stewart on selvästi perinyt ulkonäkögeeninsä äidiltään, Rachel Hunterilta, joka äänestettiin Sports Illustrated -lehdessä kaikkien aikojen 14. parhaimmaksi huippumalliksi. Renee Stewartin näyttäviin kuviin voi tutustua hänen Instagram-tilillään. Mallina työskentelemisen ohella nainen on tehnyt uraa myös tanssijana.

reneestewart05062015

An out take from the spring/summer 2015 campaign shoot. #regram from @grahamshearer @bendonbrand @bendonlingerie

Kuva, jonka Renee Stewart (@renee_stewartt) julkaisi