Uutuusnukke polttaa ihonsa auringossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten ihon rasvaaminen ja suojaaminen rannalla auringolta voi jatkossa olla hiukan helpompaa pienen muistutuksen avulla. Nivea kehitteli lapsille tarkoitetun nuken, jonka iho palaa suojaamattomana auringossa aivan kuten lapsenkin iho palaisi.

Monet lapset voivat pitää ihon rasvaamista ärsyttävänä vaiheena, koska se pitkittää leikkimään pääsemistä. Nivean keksimän nuken ansiosta aurinkorasvan lisääminen voi tuntua lapsillekin mielekkäämmältä, koska myös he joutuvat huolehtimaan nukkensa ihosta samalla tavalla kuin lasten vanhemmat huolehtivat heidän ihostaan.

Daily Mail -lehden mukaan nuken iho alkaa muuttamaan kirkkaan pinkiksi, jos nukke on liian kauan auringonvalossa ilman aurinkorasvaa. Nuken avulla lapset oppivat toivottavasti muistamaan aurinkorasvan tärkeyden rasvatessaan aina nukkensa ihoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat