Kissa piti pariskuntaa panttivankina – hätäkeskus ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihan ensikuulemalta ei uskoisi, että kissa kykenisi pitämään ihmisiä hallinnassaan, mutta lukemattomat tositapaukset osoittavat aivan muuta. Nyt eräs amerikkalainen pariskunta on joutunut soittamaan poliisipartion avukseen, kun perheen kissa ei päästänyt heitä kotiin.

Connecticutilainen Mohammed Lokman ja hänen vaimonsa yrittivät reissusta kotiin palatessaan päästä asuntoonsa, mutta huonolla menestyksellä. Perheen kissa ei nimittäin siihen suostunut ja hyökkäsi kerta toisensa jälkeen sisään yrittäneen pariskunnan kimppuun, CBS News uutisoi. Kissa suojeli mahdollisesti nuoria pentujaan.

Lopulta pariskunta joutui suojautumaan tila-autoonsa, josta he eivät uskaltaneet poistua. Neljän tunnin yritysten jälkeen pariskunta joutui soittamaan poliisipartion apuun. Pariskunnan mukaan kissa oli aiemmin käyttäytynyt aivan normaalisti.

– Emme voineet liikkua lainkaan. Emme voineet tehdä mitään, koska kissa oli niin aggressiivinen ja ilkeä, Mohammed Lokman kertoi CBS Newsille.