Kissalla harvinainen oireyhtymä – saa näyttämään ihmissudelta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa tunnetaan lukuisia julkkiskissoja, jotka herättävät huomiota niiden erikoisen ulkonäön ansiosta. Grumpy Catin ja Lil Bubin kaltaiset eläintähdet näyttävät kuitenkin tavanomaisilta kotikissoilta Atchoum-nimiseen kattiin verrattuna.

Have good saturday!. #Atchoum #fur #pets #cat #

Kuva, jonka Atchoum (@atchoumfan) julkaisi

Persialaista kissarotua edustavalla Archoumilla on hypertrikoosi-niminen oireyhtymä, joka tunnetaan myös raflaavammalla ihmissusisyndrooma-nimellä. Harvinainen sairaus saa kantajansa karvoituksen kasvamaan tavanomaista nopeampaa tahtia.

Pitkän karvoituksen ohella vuoden ikäisen Archoumin ihmissusimaisisa piirteitä lisäävät sen pistävän oranssit silmät. Kissa on arvatenkin ehtinyt nousta jo tähdeksi sosiaalisessa mediassa, ja sillä on jo yli 30.000 seuraajaa Instagramissa.

Look at me? Regarde moi #persian #atchoum #catsofinstagram #love #cat

Kuva, jonka Atchoum (@atchoumfan) julkaisi

The king and his subjects. Le roi et ses sujets. #cat #pets #Atchoum #fur #king

Kuva, jonka Atchoum (@atchoumfan) julkaisi