Nuudelit ja donitsi yhdistettiin – maistaisitko tätä herkkua?

Ruoka · Tim Isokivi

Nuudelit mielletään yleensä lähinnä suolaisten ruokien ainesosana tai välipalana. Brittiläinen suklaavalmistaja Paul A. Young toi kuitenkin viime vuonna markkinoille suklaanuudelit, ja nyt sosiaalisen median käyttäjiä hämmästyttää jo toinen sokerinen nuudeliherkku.

Ramnut on yhdistelmä ramen-termiä ja donitsia tarkoittavaa doughnut-sanaa. Kuten tästä voi jo päätellä, kyseessä on yhdistelmä nuudeleita ja donitsia. Herkku valmistetaan friteeratuista nuudeleista, jotka kastellaan horschata-juomassa, täytetään tuorejuustolla ja päällystetään tomusokerilla.

Bustle-sivuston mukaan Ramnut-herkun taustalla on Culinary Bro-Down -ruokablogia pitävä Josh Scherer. Kalifornialaiset herkkusuut pääsevät maistelemaan nuudelidonitseja tässä kuussa järjestettävässä OC Night Market -tapahtumassa.