Treffeille yllätyskäänne – pariskunta harrasti seksiä kahvilassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pariskunta oli tullut myöhään auki olevaan kahvilaan lämmittelemään, kun ulkona oli ollut viileä sää. Kahvilan henkilökunta oli huomannut, että pariskunta on hyvin rakastunut ja he päättivät antaa heille vähän rauhaa.

Työntekijät eivät voineet arvata, että pariskunta oli sillä aikaa riisunut alasti ja keksinyt kätevän tavan lämmitellä. Austrian Times kertoi, että pariskunta oli tullut kahvilaan juomaan kuumaa hedelmäteetä.

He olivat kikatelleet ja pussailleet, minkä vuoksi tarjoilijat olivat päättäneet antaa kuhertelevalle pariskunnalle rauhan olla kahdestaan. Kun tarjoilijat olivat tulleet takaisin he huomasivat, että mies ja nainen olivat riisuneet itsensä alasti ja alkaneet harrastaa seksiä pöydän ääressä.

Henkilökunta oli joutunut keskeyttämään toiminnan ja pyytämään, että pariskunta lopettaisi seksin harrastamisen kahvilassa. Kuhertelijat olivat pukeutuneet ja olleet hieman häpeissään maksaessaan teekupposiaan.