156 700 dollarin ravintolalasku – maailmanennätys yhä voimassa

Lux Ruoka · Annika Kela

Netissä on hiljattain lähtenyt jakoon kuva ravintolalaskusta, jonka loppusumma on 156.679,74 dollaria. Kuvassa esiintyvä lasku on peräisin vuodelta 2011 ja siinä mainitut juotavat on tarjoiltu kyseisen vuoden Stanley Cup -voittajajoukkue Boston Bruinsille.

Jättimäinen baarilasku pitää maailmanennätyksestään edelleen kiinni, sillä kukaan ei ole vielä pystynyt päihittämään joukkuetta ravintolalaskunsa loppusummalla. Stanley Cup voittoaan juhlistanut joukkue oli ensin tilannut juomia 56.679,74 dollarilla ja sitten pöytään tilattiin 100.000 dollarin arvoinen Ace of Spades Midas -shampanja.

Daily Mail -lehden mukaan Boston Bruins on maailmanennätyksen nykyinen haltija koskien urheilujoukkueen suurinta ravintolalaskua. Lasku on loppusummaltaan niin suuri, että se riittäisi Suomessa omistusasunnon hankkimiseen. Kuittia tarkastellessa ei voi muuta kuin pyöritellä silmiä ja hämmästellä alkoholin määrää. Boston Bruins on ansainnut maailmanennätyksensä.