Berlusconin seksijuhlien kaunotar ikuistettiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen kohukaunotar Alessandra Sorcinelli nousi julkisuuteen entisen pääministeri Silvio Berlusconin seksijuhlista, ja sittemmin hän on pysytellyt otsikoissa yhdessä ystävänsä Barbara Guerran kanssa. Parhaillaan Alessandra lomailee Floridassa.

Splash
Splash

Eilen Alessandra Sorcinelli kuvattiin Miami Beachin uimarannalla upeissa Versacen bikineissä.

Italialainen televisiotähti Alessandra Sorcinelli tuli kotimaassaan tunnetuksi, kun hänen kerrottiin olleen vakiovieras entisen pääministerin Silvio Berlusconin bunga bunga -seksijuhlissa. Sittemmin Berlusconi tuomittiin vuosiksi vankilaan, mutta Sorcinelli on pysytellyt otsikoissa. Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconi oli maksanut Sorcinellille tämän tarjoamista palveluista yhteensä noin 150.000 euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash