Angelina Jolie ja Brad Pitt matkustivat perheineen turistiluokassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuria maailmanluokan tähtiä harvoin nähdään matkustamassa busseissa tai jonottelemassa passintarkastuksiin kuten muutkin ihmiset. Matkustaminen voi olla raskasta varsinkin heille, jotka tekevät sitä paljon.

Onkin luonnollista, että tähdet matkustavat läheistensä kanssa monesti yksityisillä lentokoneilla ja saavat erityistä kohtelua. Angelina Jolie ja Brad Pitt lapsineen yllätti muut matkustajat kuitenkin täysin astuessaan lentokoneen turistiluokkaan.

Näyttävä pariskunta matkusti kuuden lapsensa kanssa aivan kuten muutkin, ja asettuivat lentokoneessa turistiluokkaan istumaan Brad Pittin nostellessa perheensä laukut käsimatkatavarahyllylle.

Perhe oli matkalla Los Angelesista Ranskaan Nizzaan. Perhe oli valinnut Daily Mail -lehden mukaan reitin, joka edellytti vielä jatkolentoa Pariisista Nizzaan, minkä vuoksi perhe oli odotellut lentokentällä toiseen koneeseen pääsemistä pari tuntia muiden matkustajien kanssa.