Peniksen aktiivisuusmittari analysoi yhdyntöjä: ”Ensi kerralla pidempi esileikki…”

Digi Lifestyle · Annukka Heikkilä

Sanfranciscolainen tiimi on kehitellyt Lovely-nimisen aktiivisuusmittarin ja siihen yhteensopivan puhelinsovelluksen käyttäen älyteknologiaa hyväkseen. Aktiivisuusmittaria ei aseteta ranteeseen muiden mittareiden tavoin vaan se pujotetaan peniksen tyveen.

Aktiivisuusmittari arvioi seksiin liittyviä asioita. Lovely mittaa suoritusta lakanoiden välissä, kumppanin tyytyväisyyttä, vauhtia, poltettuja kaloreita ja työntöjä yhtä rakastelukertaa kohti. Mittari lähettää bluetooth-yhteyden kautta mittaamansa tiedot älypuhelimen omaan Lovely-sovellukseen.

Lovely-sovellus kertoo seksin jälkeen, miten mitattava kumppani suoriutui. Se antaa myös hyödyllisiä vinkkejä seuraavaa kertaa varten ja ehdottaa uusia asentoja 120-rakasteluasennon katalogistaan. Näiden ominaisuuksien lisäksi mittarin pukeminen penikseen pidentää erektiota ja antaa naisen nautinnoksi kevyttä stimulaatiota värinän muodossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat